Entrevista a Rob Biddulph

Entrevista a Rob Biddulph

Rob Biddulph

Rob Biddulph, autor de Quin vent

L’autor del llibre Quin vent (Volando voy, en castellà) és entrevistat per Un periodista en el bolsillo.

Un dia de vent, un estel flamant, per a en Blau, el pingüí, és el vol inaugural. Però, l’estel puja amunt, el vent bufa fort, i en Blau s’enlaira de cop. Acompanya l’intrèpid pingüí en aquest viatge inesperat. On el deu portar l’estel?

 

Així ens presenta Andana Editorial Quin vent, un treball de Rob Biddulph. Què faries si et trobes en un lloc estrany, fora de la teva zona de confort i lluny de casa teva? A aquesta pregunta respon aquest àlbum, de qual ens parla el seu autor en les següents línies.

Portada Quin vent Com va néixer aquest projecte?

Bé, estava mostrant a diverses editorials un àlbum il·lustrat diferent que havia fet sobre Londres, i mentre ho feia, també els mostrava el meu portfoli. Al portfoli tenia un petit dibuix d’alguns pingüins que havia fet molt ràpidament (tan ràpidament, de fet, que ni tan sols puc recordar-me dibuixant-los!). I un parell d’editors van mostrar un interès real per ells. Un en particular em va demanar arribar a un projecte de llibre per a ells, i uns mesos més tard Quin vent estava acabat.

Seguir llegint l’entrevista