La nena dels llibres guanya el premi al millor llibre de la Fira de Bologna 2017

La nena dels llibres guanya el premi al millor llibre de la Fira de Bologna 2017

La nena dels llibres ha guanyat el prestigiós premi de la Fira internacional de Bolonya 2017 al millor llibre de ficció. Aquest premi és un dels guardons mundials més rellevants del món de l’edició infantil i reconeix l’excel·lència editorial en el disseny gràfic, la innovació en format i la capacitat de captar l’atenció d’un jove lector. Els autors del llibre, Oliver Jeffers i Sam Winston, s’han mostrat molt agraïts davant aquest reconeixement internacional per a un llibre que és un homenatge a la història de la literatura.

El títol ja s’ha publicat en 17 països de tot el món. En català i castellà l’ ha publicat Andana Editorial.

El jurat del premi va estar format per Paula Jarrín, Julia Eccleshare, Marwa Obaid Rashid Al Aqroubi, Guido Scarabottolo i Tomáš Klepoch.

La nena dels llibres és un àlbum il·lustrat basat en els llibres que han llegit els nens i adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir. Aquest llibre és també un reconeixement als creadors del passat, però al mateix temps una inspiració a les generacions del futur.

L’àlbum il·lustrat La nena dels llibres ens explica la història d’una petita que navega “a través d’un mar de paraules” per arribar a la casa d’un nen. La protagonista convida al seu nou amic a començar una nova aventura a través dels “boscos de contes de fades, de les muntanyes de fantasia i a” dormir en els núvols de les cançons “.

Aquest nou àlbum ha estat il·lustrat pel bestseller internacional Oliver Jeffers sobre uns singulars fons tipogràfics elaborats per Sam Winston, a partir d’extractes dels clàssics de la literatura juvenil i infantil i de cançons de bressol per a nens.