Mo Willems i el colom fitxen per Andana Editorial

Mo Willems i el colom fitxen per Andana Editorial

Aquest autor és un dels bestsellers internacionals dels àlbums il·lustrats i  ha guanyat premis tan prestigiosos com el Caldecott. Andana Editorial començarà a publicar la sèrie de llibres de Mo Willems amb el títol  El colom s’ha de banyar!

Crear un àlbum il·lustrat que atrape al lector i que esdevinga un èxit de vendes no és una tasca fàcil. Per aquest motiu, les creacions de Mo Willems tenen una rellevància especial. Amb una aparent senzillesa, aquest autor estatunidenc ha sabut trobar la fòrmula ideal per captar l’atenció dels joves lectors, dels adults i dels professionals del món del llibre. Aquesta originalitat ha fet que la sèrie de llibres del colom de Mo Willems ocupe un lloc destacat a les prestatgeries de les llibreries de molts països.

Mo Willems és un escriptor i il·lustrador que ha estat al número u de la llista de llibres més venuts del New York Times, ha rebut tres mencions d’honor dels premis Caldecott i ha guanyat dues medalles Theodor Seuss Geisel i tres mencions Geisel. Mo va començar a treballar al programa televisiu infantil Barri Sèsam, on va rebre sis premis Emmy. Amb una trajectòria diversa aquest creador nord-americà s’ha guanyat un espai dins dels autors imprescindibles de la literatura infantil del segle XXI.

Andana Editorial encetarà la publicació aquesta primavera de 2017 de la coneguda sèrie de llibres de Mo Willems, uns llibres divertits i entretinguts que tenen al colom com a protagonista i que aconsegueixen identificar els més petits de la casa amb aquest divertit personatge i les seves situacions particulars. El primer llibre que publicarà Andana Editorial, en català i castellà, serà El colom s’ha de banyar!  (¡La paloma necesita un baño!, en l’edició en castellà).