On són les claus? Premi al millor llibre il·lustrat valencià

On són les claus? Premi al millor llibre il·lustrat valencià

L’escriptor Carles Cano (guanyador en dos ocasions del premi Lazarillo) i la il·lustradora Aitana Carrasco (guanyadora del Premi Internacional A la Orilla del Viento) són els autors  d’aquest original àlbum il·lustrat que ens convida a jugar,a reflexionar i a anar més enllà de la lectura tradicional d’un relat. Aquest llibre ha guanyat el PREMI AL MILLOR LLIBRE IL·LUSTRAT DE LA GENERALITAT VALENCIANA 2018.

 

La mare no troba les claus del cotxe. Aquest és el punt d’inici d’aquesta història. La solució és la que tots esperem: Comencar a buscar les claus per tota la casa. Però aquesta recerca serà ben singular, ja que en cada doble pàgina anirem descobrint una nova habitació de la casa on hi ha un munt d’objectes esperats i inesperats que ens conviden a imaginar la vida de les persones que habiten en aquella casa.

Esteu preparats per a descobrir el món secret que s’amaga en el calaix de la cuina? O endinsar-se en els se-crets de l’armariet del bany?

Carles Cano i Aitana Carrasco són els creadors d’aquest àlbum il·lustrat on el text i la il·lustració es combinen per narrar una història on el lectors han descobrir els secrets que s’amaguen en els racons d’una casa, una casa que podria ser la nostra pròpia. Un llibre que esdevé també un joc per al lectors que han de buscar objectes perduts i altres reptes que ens plan-teja.

On són les claus? és un llibres ple de tresors, un àlbum que convida els lectors a contruir la seva història, i també a llegir un cop i un altre les seves pàgines. Una invitació a pensar en tots aquells objectes que ens envolten cada dia i que tal vegada han caigut en l’oblit. Aquest àlbum ens ofereix la possibilitat de recuperar la capacitat de meravellar-nos amb tot allò que podem trobar al nostre voltant i que potser els nostres ulls han deixat de veure.

Més informació del llibre

Etiquetes: