La caixa de la por

La caixa de la por

La caixa de la por és un projecte didàctic sobre els Espantacriatures, els monstres tradicionals dissenyat per a treballar les competències comunicatives orals, per a alumnes del primer cicle de primària, tot i que, depenent del nivell lingüístic, també és adequat per a infantil i segon cicle de primària. Aquest projecte ha comptat el suport de la Conselleria d’Educació i Cultura de la Generalitat Valenciana.

A la guia didàctica, a més de les 60 sessions programades sobre  La Maria no té por De por, per a cadascun dels dos nivells previstos, amb solucionari i rúbriques d’avaluació, també trobareu  el guió de l’obra teatral La Maria no té por, instruccions per a jugar a la baralla Va de monstres i tota la informació, amb bibliografia inclosa, per a conéixer els monstres.

Contingut de La Caixa de la por

Contingut de LA CAIXA DE LA POR

  •  La Maria no té por. El llibre dels espantacriatures de Francesc Gisbert
  • Llibre/Disc De por de Dani Miquel
  • La baralla Va de monstres 
  • Guia didàctica 
  • Pòster dels Espantacriatures

El llibre La Maria no té por de Francesc Gisbert i les cançons del CD De por de Dani Miquel són el material central sobre el qual es realitzen la majoria d’activitats proposades en la guia didàctica.

En definitiva, La caixa de la por és una eina didàctica que pretén ajudar els alumnes a expressar-se oralment sobre un tema que  els fascina, la por, mentre aprenen a gestionar les seues emocions i fan una immersió en les arrels culturals.

Baralla que inclou La Caixa de la Por

Com aconseguir La Caixa de la por per al teu centre educatiu?

Pots contactar amb nosaltres…

ATENCIÓ A LA ZONA SUD (ALACANT)
Àngels Jordà – Telèfon 600 466 709
correu: angels@andana.net

ATENCIÓ A LA ZONA CENTRE i NORD (VALÈNCIA I CASTELLÓ)
Silvia Alpera- Telèfon ‭658 544 628
correu: silvia@andana.net

CONTACTA AMB ANDANA EDITORIAL
Telèfon: 962 484 382
correu: andana@andana.net