Les mares de Valèria, d’Enric Lluch, Premi de Literatura Infantil de Meliana

Les mares de Valèria, Enric Lluch

Les mares de Valèria, d’Enric Lluch, Premi de Literatura Infantil de Meliana

  • El llibre Les mares de Valèria, d’Enric Lluch, guanyador de la XXIX edició del PLIM, ja està disponible a les llibreries. El llibre compta amb les il·lustracions de Carlos Lluch i ha estat editat per Andana Editorial
  • Aprofitant la presentació de l’obra guanyadora s’ha fet públic el nom del guanyador del XXena edició del premi. Santiago Díaz i Cano ha sigut el guanyador amb l’obra “La llegenda de Bernat, el pirata malfadat”. El llibre serà publicat per Andana Editorial en 2021

Enric Lluch ens regala una tendra història, plena d´humor i humanitat, d’amistat entre generacions d’edats molt diferents. I Carlos Lluch, amb les seues il·lustracions, ha sabut acompanyar un relat actual, d’una nova societat, plural i diversa. Andana editorial ha fet una publicació bonica i acurada que arrodoneix el resultat de l’obra del nostre premi literari.

Les mares de Valèria
Coberta del llibre Les mares de Valèria

Valèria ha canviat de poble. Ara viu en una casa nova enfront d’un descampat on hi ha, segons un misteriós veí amb més anys que un corb, més de mil dracs peluts i més de cent fantasmes pelats i uns personatges terribles: el comon, el fonfot i la marota.

Valèria, que té una mare i una mamà, juntament amb la seua nova amiga Tània, que té dos pares i dos mares, investigaran els habitants del descampat per saber si realment fan tanta por.

Guanyador del 20é Premi de Literatura infantil 2020

A l’acte de presnetació del llibre d’Enric Lluch també es va fer públic el nom del guanyador de la convocatòria de 2020, i que serà publicat en 2021 per Andana Editorial.

Santiago Díaz i Cano ha sigut el guanyador del 20é Premi de Literatura Infantil de Meliana (PLIM), amb l’obra “La llegenda de Bernat, el pirata malfadat“. El jurat del premi, composat per Enric Lluch Girbés, Maria Jesús Bolta Bronchú i Ricard Peris Ferris, reunits a Meliana han fallat el premi, i ho han fet per unanimitat.

Al premi han concorregut un total de 19 escriptors i escriptores de distintes procedències de l’àmbit lingüístic, amb trajectòries literàries contrastades.

Jurat del XXIX Premi de Meliana