VOLEM

NOU disc de DANI MIQUEL

Premi Ovidi al millor disc familiar valencià de 2022

El millor regal per aquest Nadal

Volem és el títol del nou treball de Dani Miquel, un llibre-disc que no decebrà els seus seguidors i serà un gran descobriment per a les famílies que encara no han entrat al món de la màgia musical del cantacançons de l'Alcúdia.

Volem

Volem és un llibre-disc que juga amb l'estima i la tendresa, el "voler"; el desig d'aconseguir noves fites, nous coneixements «Volem saber-ho tot»; i el desig de creixement personal i de llibertat dels infants «Volem volar».

Dani Miquel

Un disc marca Dani Miquel que, com sempre, ens proposa una doble lectura. Per una banda la bellesa i el joc per als infants i, per l'altra, la reivindicació i l'humor per als adults. Un llibre-disc per a tota la família.

 

 

Un llibre il·lustrat

Volem es presenta en format llibre de gran format amb una excel·lent coberta il·lustrada per Manolo Boix. Dissenyat per Joanra Estellés, cada cançó va acompanyada amb una il·lustració feta per una tria selecta dels referents del món de la il·lustració valenciana:
Aitana Bernabé, Irene Bofill, Ada Sinache, Paco Giménez, Mariapi Miquel, Cristina Duran, César Barceló, David González, Aitana Carrasco, Estrella Bascuñán, Jordi Albinyana, Joanra Estellés i Pablo Caracol.


Escolta algunes cançons del llibre-disc Volem

Llistat de cançons del llibre Volem de Dani Miquel:
1. Volem
2. Volem saber-ho tot
3. Guirigall
4. Ballem un vals
5. Volem la pau
6. Sopa de pedres
7. Obri els ulls
8. Volem jugar
9. Venim d’ací, venim d’allà
10. Volem volar
11. Ningú no compren ningú
12. L'Homenot Joan Fuster
13. Adeu

Sobre nosaltres

Altres llibre de Dani Miquel

Copyright © 2022 Andana Editorial