Erika i el malson rabiós

Una emocionant aventura que ajudarà els nens a entendre i superar l'enuig

 

Sarah i el dubte astut

Una aventura trepidant que ajudarà els nens a superar els seus dubtes

Els Guardians dels Somnis, aventures i emocions

Una nova sèrie per a lectors a partir de 7 anys del guardonat Tom Percival

Comprar en Andana
Comprar en Amazon
Todostuslibros.com

Volum 1. Erika i el malson rabiós
Missió: vèncer el monstre de la ira!

Després d'anar-se'n a dormir terriblement enfadada, l'Erika queda atrapada en un somni horrible en el qual és perseguida pel Malson Rabiós i no troba la manera de tornar a casa.

Sort que els Guardians dels Somnis estan disposats a ajudar-la. El problema és que els Espantarrufes, unes simpàtiques però malignes boles peludes, estan menjant-se tot el Cristallsomni, l'aliment que manté en peus el Somnipaisatge. I el pitjor de tot: han robat un Cristallsomni molt valuós, l'únic amb el qual Erika podria tornar a casa.

Podrá Erika derrotar el Malson Rabiós o quedará atrapada al Somnipaisatge per sempre?

  • Un apropament a les emocions com mai no has vist
  • Descobreix un món fantàstic ple d'éssers increïbles
  • Descobreix un món fantàstic ple d'éssers increïbles

Volum 2. Sarah i el dubte astut
Missió: eliminar les preocupacions!

En la segona part de la saga, l'Erika rep un avís dels Guardians dels Somnis perquè els ajudi en una missió: salvar la Sarah, una nena amb massa preocupacions, tant al món de la vigília com al dels somnis.


El grup s'infiltra en el somni de la Sarah per lluitar contra els capbanyuts, unes criatures malèfiques que estan destruint tots els seus records feliços. Però la veritat és que hauran de lluitar contra un poder encara més malèvol i pervers: el del Dubte Astut, una veu que murmura coses negatives des del fons del cap de la Sarah i que pot acabar prenent el control de la seva vida.


Podran els Guardians dels Somnis ajudar la Sarah a creure en ella mateixa? Podran desfer-se del Dubte abans que aquest s'apoderi d'ella per complet?

Aventures trepidants àmpliament il·lustrades i amb capítols curts pensats per als lectors més joves.

Els Guardians dels Somnis converteixen els teus malsons en aventures increïbles.

Erika Delgano tiene tendencia a dejarse llevar por la ira, pero está aprendiendo a controlarse, ya que si no lo hace, puede quedar atrapada en el Mundo de los Sueños

Sim es muy habladora. Puede transformarse en cualquier cosa que puedas imaginar. Pero también en cosas que ni tan solo puedes imaginar.

Wade es un hombre piedra silencioso, algo gruñon y melancólico. Tiene el poder de transformar la piedra en cualquier forma.

También le gusta hablar. MUCHO. Sus poderes especiales incluyen la teletransportación y la velocidad ultrarrápida.

Es un Cangui muy travieso. Se comunica a través de imágenes y siempre tiene hambre. Su glotonería siempre le trae algún problema que otro...

Opinions sobre Els guardians dels somnis

Per fi una sèrie de llibres que tenen en compte la salut mental dels més petits!

La veritat és que resulta molt reconfortant per als nens i nenes veure com les protagonistes fan front a situacions que ells mateixos reconeixen com a seves. Tot un encert.

Ens ha agradat molt la manera com la sèrie dels Guardians dels somnis tracta les emocions. A casa sempre ens han agradat els àlbums de Tom Percival i ara que als petits ja els agraden històries més llargues, estem encantades de seguir descobrint els seus fascinants personatges.

És un llibre brillant i ple d'acció i d'aventures. Té algunes escenes divertides, amb tocs d'humor que fan amena la lectura.

M'ha agradat molt poder parlar amb la meva filla de les emocions que es descriuen al llibre. M'ha dit que li agradaria ser l'Erika per ajudar tots els nens i nenes.

Vols estar al dia de las novetats d'Andana?

Muchas gracias, estamos en contacto

També  et pot interessar...

Libros para niños y niñas de 7, 8 y 9 años

El tiempo avanza de otra forma cuando se tienen hijos. Más rápido, quizás, y con más conciencia de su paso.

Es probable que si tu hija o hijo ha cumplido los siete años, hayas notado algunos cambios con respecto a sus intereses, su forma de socializar y hasta su forma de jugar.